Over de Botlek Business club

Bijeenkomsten

De Botlek Business Club organiseert maandelijks een reguliere bijeenkomst. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een bijzonder zomer- en winterevent. Het uitgangspunt van alle bijeenkomsten is de balans tussen zakelijk rendement en gezelligheid. Jouw kostbare tijd investeren in netwerken, is op die manier zeker de moeite waard. Wij maken netwerken graag aantrekkelijk.

Reguliere netwerkbijeenkomsten

Vrijwel iedere laatste donderdag van de maand organiseren wij een reguliere netwerkbijeenkomst van 17.00 tot 20.00 uur. Altijd op een verrassende locatie in de regio Rijnmond. Natuurlijk betrekken wij zoveel mogelijk onze eigen leden hierbij. Iedere bijeenkomst start met informeel netwerken. Rond 18.00 gaan we met elkaar aan tafel om te genieten van heerlijke gerechten. Wij hebben ervaren dat praten en eten prima samengaan!

Bedrijfsbezoeken

Samenwerking met onze leden, organiseren wij een aantal keer per jaar een bedrijfsbezoek. Organiseer je een bedrijfsbezoek met ons? Dan staat jouw bedrijf centraal. Een unieke kans om andere leden van de Botlek Business Club nog beter kennis te laten maken met wie je bent en wat je doet. Uiteraard is er in die gevallen budget beschikbaar voor de catering.

Lidmaatschappen BBC

We hebben twee basis lidmaatschapsvormen bij de BBC. Een enkel en een dubbel lidmaatschap. Met een enkel lidmaatschap mag één persoon naar ieder evenement komen. Met een dubbel geldt dat voor twee personen. Daarnaast zijn we partner van MKB-Rotterdam en geldt er een speciale prijs voor een combinatielidmaatschap!

De prijzen zijn in euro’s en gelden voor één lidmaatschapsjaar. Voor de BBC loopt dit van 1 mei t/m 30 april

Partnerlidmaatschap MKB

Omdat we partner zijn van MKB-Rotterdam bieden wij je een uniek combinatielidmaatschap. Lid van beide clubs voor € 444,00. (€ 225,00 voor BBC en 219,00 voor MKB)

Het lidmaatschap van de BBC loopt van 1 mei t/m 30 april. Wordt je halverwege het jaar lid, dan betaal je het resterende aantal maanden tot het nieuwe lidmaatschapsjaar start.

Het lidmaatschapskaart van MKB Rotterdam loopt een jaar vanaf het moment dat je lid wordt.

Facturatie van dit combinatielidmaatschap loopt via de Botlek Business Club.

Enkel Lidmaatschap

350,00
  • Eén afgevaardigde per bedrijf per bijeenkomst

Dubbel Lidmaatschap

450,00
  • Twee afgevaardigden per bedrijf per bijeenkomst

Combinatie met MKB

444,00
  • Eén afgevaardigde per bedrijf per bijeenkomst voor alle bijeenkomsten van de Botlek Business Club én MKB-Rotterdam